over ons

Wat is SukkelTV?

SukkelTV maakt saaie, bizarre, soms humoristische en slome content. Iedere week spelen de Sukkels Erick en Frenck FIFA 21, maar soms proberen we ook een nieuwe game of andere activiteit uit. Naast de wekelijkse FIFA 21 streams en uploads produceren we soms andere saaie content zoals “Hoe saai is Frenck” en “Hoe saai is Erick”. Met al 2 abonnees op YouTube, nul volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en minder dan 40 views per maand is SukkelTV het kleinste online entertainmentplatform van Nederland.

Maar het gaat verder dan alleen YouTube. We produceren slechte (niet om aan te horen) muziek waarmee we de streaminglijsten proberen te verstoren. En uiteraard maken wij het feestje nog saaier bij ieder feestje waar wij achter de draaitafels strompelen. We hebben geen eigen merchandise-lijn (Je moet zelf bepalen wat je wilt dragen). En we verschijnen nooit op de ouderwetse televisie. Kortom: SukkelTV is nergens te vinden en we zijn nog lang niet klaar met het internet te ontdekken!

Frenck & Erick

De "mannen" achter de knoppen!

frenck

Frenck

Knap en talentvol geboren. Veel paplepels gevoerd. Geeft nooit op!
Dat is wat mij verteld wordt….. Nou ja….

Na zijn aangename baarmoedertijd heeft Frenck de basis van zijn gametalent ontwikkeld met de NES, en vooral mario2. Dit waren zijn beste jaren. Voor de rest is Frenck van nature een lui mens, maar tot zijn grote spijt altijd druk bezig. De controllers van de Playstation in combinatie met 3D beelden heeft hij zich nooit helemaal eigen kunnen maken,. In de overige maatschappelijke aspecten profiteert hij  er gelukkig wel van dat knap en talentvol is geboren.

Specialiteit:

missen voor open goal
74%
slecht genomen hoekschoppen
86%
gele kaarten verzamelen
37%
Erick

Erick

Erick is avontuurlijk, ambitieus, impulsief, enthousiast en barst van de energie. 

Erick is zowel in gedachten als daden een pionier; hij staat open voor nieuwe ideeën en houdt van vrijheid. Erick staat open voor uitdagingen en zal zich niet snel van zijn doel laten afleiden – behalve door zijn eigen ongeduld, dat zo nu en dan de kop op zal steken als hij niet snel genoeg resultaat ziet. Allemaal gelul natuurlijk, maar dit staat nu eenmaal in de sterrenkunde…..

Specialiteit:

overtredingen maken
85%
in eigen goal schieten
34%
bal over de zijlijn schieten
55%

Interesse in een samenwerking met SukkelTV of wil je jou video op SukkelTV? 

Vul dan het contact formulier in.
Scroll naar top